Адаптаційні тренінги – психологічна допомога студентам

07.11.2022 | 20:21

Фахівці Психологічної служби Львівського національного університету імені Івана Франка на початку навчального року традиційно проводять адаптаційно-командотворчі тренінги для студентів першого курсу, щоб кожен з них міг легко адаптуватись до навчання в Університеті, а спілкування в академічній групі було комфортним. Відтак, психологи Університету ретельно працюють над тим, аби кожен студент-першокурсник з легкістю міг звикнути до нового середовища, поліпшити комунікативні навички, проявити себе у колективі й створити якомога комфортніші умови для ефективного навчання.

Фахівці переконані: психологічна адаптація – необхідна умова соціалізації особистості в цьому віці. Процес пристосування до нових умов навколишнього середовища забезпечує підтримку нормальної життєдіяльності, зумовленої взаємодією психологічних, соціальних і біологічних факторів.

Запит на адаптаційний тренінг може подати порадник або староста академічної групи, написавши на скриньку Психологічної служби psysluzhba.lnu@gmail.com або зателефонувати за номером +380954943593.

Також до спеціалістів можна звернутись за фаховою психологічною допомогою за адресою: вул. Коперника 3, факультет управління фінансами та бізнесу, авд. 513.

Джерело