5-7 жовтня 2018 р. успішно відбувся МІЖНАРОДНИЙ НАУКОВИЙ СЕМІНАР

09.10.2018 | 13:53

5-7 жовтня 2018 р. успішно відбувся МІЖНАРОДНИЙ НАУКОВИЙ СЕМІНАР

«Природні ресурси регіону: проблеми використання, ревіталізації та охорони»,

ПИСВЯЧЕНИЙ 30-РІЧЧЮ СТВОРЕННЯ КАФЕДРИ РАЦІОНАЛЬНОГО ВИКОРСТАННЯ ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ І ОХОРОНИ ПРИРОДИ Львівського національного університету імені Івана Франка.

На семінар прибули учасники з Великої Британії, Польщі, Німеччини, Чехії. Активну участь взяли й українські вчені з Києва, Харкова, Тернополя, Луцька, Рівного,  Яремчі, а також науковці з географічного інших ВУЗів м. Львова. На семінарі були обговорені актуальні проблеми природокористування та підвищення його ефективності, необхідності охорони природи та ревіталізації геоекосистем, активізації  екоосвітньої роботи як основи сталого розвитку.

Дискусії були проведені не лише в аудиторії, але й обговорені в польових умовах на території  НПП «Сколівські Бескиди», істотко-культурного заповідника Тустань, ревіталізованих об’єктів в межах м. Львова, місцях колишнього видобутку нафти і газу, на бальнеологічних курортах (Борислав, Східниця).

Організатори міжнародного семінару дякують усім учасникам, членам кафедри та випускникам, котрі підтримали та долучилися до організації семінару.

?

?