2022 – ювілейний рік для кафедри туризму географічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка

07.02.2023 | 12:01

20 років кафедрі туризму…Це багато чи мало? З одного боку це – юність нестримна, натхненна новими починаннями та ідеями, вперта і цілеспрямована, аби втілювати сміливі рішення та проєкти. З іншого боку 20 років – час, коли досвід стає надійним супутником і помічником у роботі.
У 2002 (аж не віриться!!!), розпочався оригінальний, цікавий, драйвовий маршрут кафедри. Неймовірна команда амбітних креативних науковців на чолі з завідувачкою кафедри пані Мартою Мальською поставили перед собою надскладне завдання – перетворити туризм не просто в наукову концепцію, а цікаво і доступно викладати туристичні дисципліни студентам у науково- популярному форматі. Так, щоб було цікаво навчатися, слухати, ділитися, і розвиватися.
Історія кафедри туризму географічного факультету ім. І Франка це насамперед про людей і людяність: завжди шукати нові методи та підходи до справді сучасного викладання; бути практикуючими туристами й заохочувати студентів пізнавати світ; знаходити необхідну мотивацію, дослухатись і чути кожного.
На кафедрі завжди панує особлива атмосфера гостинності, творчого пошуку, що формують новий підхід до сучасної науки.
Колектив кафедри туризму надзвичайно цінує підтримку і повагу тих, хто ішов і продовжує іти з нами пліч-о-пліч увесь цей час. Особлива подяка декану географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка Володимиру Івановичу Біланюку за слушні поради, спонукання до руху вперед і неймовірну щирість з якою він завжди вболіває за нас. Велика подяка також працівникам деканату, партнерам, науковцям, з якими плідно співпрацюємо і створюємо новий туристичний освітній контент. Дякуємо нашим студентам, за чудове втілення здобутих знань у їх практичній діяльності – ви наш вічний двигун.
Усім, хто з нами торує унікальні наукові туристичні стежки зичимо здоров’я, багато гарних ідей, комфорту, легкості, миру. Гуртом ми всі разом, а значить вже дуже близько до такої благословенної Богом ПЕРЕМОГИ!!!