19–20 травня 2022 р. відбудеться ХХІІІ-а Всеукраїнська студентська наукова конференція “Реалії, проблеми та перспективи розвитку географії, туризму та сфери гостинності в Україні”

28.04.2022 | 11:09

19–20 травня 2022 р. відбудеться ХХІІІ-а Всеукраїнська студентська наукова конференція “Реалії, проблеми та перспективи розвитку географії, туризму та сфери гостинності в Україні”. Конференція відбуватиметься в online режимі на платформі Microsoft Teams.
Просимо повідомити про студентів, які бажають взяти участь у конференції та до 16 травня подати відповідну заявку (для учасників з географічного факультету Львівського Університету – централізовано від кафедри). Заявку необхідно надіслати на електронну пошту yevhen.tykhanovych@lnu.edu.ua.

Для виступу на конференції необхідно підготувати презентацію, яка буде демонструватися в online режимі.
Важливі дати:
16 травня – кінцевий термін подачі заявок на конференцію;
19–20 травня – проведення конференції.
За результатами конференції буде опубліковано електронний збірник матеріалів. Інформація про публікування статей та вимоги до них буде надіслана другим інформаційним повідомленням.
За додатковою інформацією просимо звертатись за номером телефону:
0978526584 – Євген Тиханович, заступник декана географічного факультету з наукової і навчально-виховної роботи.
0937609829 – Святослав Зюзін, голова наукового товариства студентів, аспірантів та молодих учених географічного факультету.

Перше інформаційне повідомлення