18 травня 2022 року відбудеться відкрита лекція к.г.н., доц. кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Рутинського М.Й. з курсу «Барна справа та робота сомельє»
У середу 18 травня 2022 року о 10 год. 10 хв. відбудеться відкрита лекція канд.геогр.наук, доцента кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Рутинського М.Й. з курсу «Барна справа та робота сомельє» на тему «Асортимент і характеристика легких алкогольних напоїв» для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології».
Заняття у дистанційному форматі на платформі Zoom за посиланням:
https://us04web.zoom.us/j/74889198337?pwd=Tm1oSTBlRGk0RHhSR0xOcGFzSE1DZz09
Ідентификатор конференції: 748 8919 8337
Код доступу: w4UYxy