18 листопада 2021 року доцент кафедри фізичної географії Анатолій Смалійчук прийняв участь у он-лайн сесії ініціативи Space Bridges 2.0, яка була організована в рамках Балтійської програми Університетів

19.11.2021 | 13:03
18 листопада 2021 року  доцент кафедри фізичної географії Анатолій Смалійчук прийняв участь у  черговій он-лайн сесії ініціативи Space Bridges 2.0, яка була організована в рамках Балтійської програми Університетів (гіперлінк на https://www.balticuniv.uu.se/). Сесія була присвячена темі стійких міст та адаптації міського простору до зміни клімату.   Доцент Смалійчук А.Д. представив презентацію на тему “Екосистемна адаптація до зміни клімату: переосмислення ролі зеленої та блакитної інфраструктури у міському просторі”. Окрім цього на заході свої напрацювання представили науковці з НУ “Києво-Могилянська академія” та Національного авіаційного університету (Київ). Організатором цієї сесії був Львівський національний університет імені Івана Франка в особі Ірини Кріби (Центр країн Північної Європи).

Посилання на подію –  Sustainable Cities: Urban Adaptation to Climate Change – The Baltic University Programme – Uppsala University, Sweden (uu.se)

Незабаром презентації будуть доступні для перегляду на офіційному каналі Балтійської програми Університетів на YouTube (https://www.youtube.com/user/balticuniversity).