181 Харчові технології

Освітній ступінь: “бакалавр”, спеціальність: 181 “Харчові технології”

Освітньо-професійна програма

Інформаційний буклет

Освітня програма зорієнтована на підготовку фахівців управлінського рівня (менеджер, технолог) для закладів ресторанного господарства, підприємств харчової промисловості, здатних до професійної діяльності з урахуванням специфіки харчових виробництв.

Умови вступу:
національний мультипредметний тест + мотиваційний лист.

Ліцензований обсяг: 50 – денна і 25 – заочна форма навчання.
Форма навчання: денна, заочна.
Тривалість навчання: 3 роки 10 місяців.

Випускнику присвоюється кваліфікація: Бакалавр з харчових технологій.

Особливості освітньої програми

Освітня програма забезпечує набуття необхідних знань, розвиток професійного підходу до організації виробництва харчової продукції, розв’язання актуальних проблем галузі харчових виробництв.

Перспективи працевлаштування

Інженер-технолог (начальник цеху (зміни), завідувач виробництва, технолог, начальник виробництва підприємства харчування, майстер виробництва, майстер виробничої лабораторії, майстер виробничої дільниці);
Інженер з якості (інспектор з контролю якості харчових продуктів; фахівець із ресторанної справи. Адміністратор залу, аудитор з харчової безпеки);
Менеджер (керівник) кафе (бару, їдальні), менеджер (керівник) підприємства з приготування та постачання готових страв, менеджер (керівник) ресторану, менеджер (керівник) систем харчової безпеки;
Інспектор з контролю якості продукції (фахівець із якості, фахівці з технології харчування, інші фахівці в галузі харчової та переробної промисловості, технік-лаборант (хімічні і фізичні та біологічні дослідження).

Наші випускники

  • Мулик Тетяна Ігорівна- керуючий рестораном мережі ресторанів швидкого обслуговування “Бест Бургер® і Бест Кофі®”, м. Івано-Франківськ;
  • Маслійчук Ольга – к.т.н., доцент кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій;
  • Андрій Валовий – директор з розвитку та міжнародної співпраці асоціації кулінарів ЗАХІДНА ШЕФ ГРУПА, засновник та член правління Українського кулінарного союзу, Засновник гастрономічного проекту 13chefs;
  • Мучинська Ольга – викладач Тернопільського коледжу харчових технологій і торгівлі;
  • Чередняк Євген – керівник-начальник харчового забезпечення Львівського авіаремонтного заводу, підполковник ЗСУ;
  • Сопівник  Максим – менеджер-технолог, керівник служби  барменів у «Львівській копальні кави».

Контактні дані

Кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій:
м. Львів, вулиця Лесі Українки, 39.
E-mail: hrbft.dep.geography@lnu.edu.ua
Географічний факультет: вул. Дорошенка 41, м. Львів, 79000, Україна
Тел.: (032) 239-43-93.
Інтернет-сторінка https://geography.lnu.edu.ua
E-mail: geography.faculty@lnu.edu.ua
Приймальна комісія університету:
вул. Січових Cтрільців, 14,
м. Львів, 79000, каб. 112, 113
Тел.: (032) 255-39-65, 239-43-30, моб. (096) 600-77-31.
E-mail: pkunivlv@lnu.edu.ua