Засідання підсекції готельно-ресторанної справи та харчових технологій звітної наукової конференції географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка за 2021 рік
3 лютого 2022 року, в рамках секції географічних наук звітної наукової конференції Львівського національного університету імені Івана Франка, відбулося засідання підсекції готельно-ресторанної справи та харчових технологій під керівництвом виконувача обов’язків завідувача кафедри, доцента Пандяка І. Г.
Під час роботи підсекції викладачі кафедри презентували власні наукові напрацювання з різних аспектів розвитку готельно-ресторанної справи, харчових технологій та туристичної індустрії. Темами доповідей були:
- Концепції гостинності у соціо-географічних дослідженнях (доц. Пандяк І. Г.)
- Сучасні тенденції та перспективи розвитку технологій з розробки оздоровчих продуктів харчування (проф. Бомба М. Я.)
- Актуальність та перспектива впровадження напівфабрикатів з м’яса індички з природними антиоксидантами для закладів ресторанного господарства (доц. Маслійчук О. Б.)
- Велнес-туризм та індустрія велнес&спа як найприбутковіший сегмент HoReCa комплексу (доц. Рутинський М.Й.)
- Підвищення функціональних властивостей рибної сировини (доц. Майкова С. В.)
- Крафтове виробництво сирів у Львівській області: передумови, сучасний стан та перспективи розвитку (доц. Кушнірук Г.В.)
- Концептуальні готелі України та світу: сучасний стан та тенденції розвитку (асист. Дорош Ю.С.)
- Готельне господарство в сільській місцевості України : тенденції розвитку та соціально-економічне значення (асист. Чайка І. М.)
- Використання нетрадиційної сировини у виготовленні борошняних кондитерських виробів (ст. викл. Максимець О. Б.)
- Основні проблеми та сучасні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанної індустрії (доц. Удуд І.Р.)
- Рельєф як рекреаційно-туристський ресурс України (доц. Білецький М.І.)
- Підвищення якості послуг у закладах ресторанного господарства (доц. Вівчарук О. М.)
- Перспективи використання БАД на основі мікроелементів в оздоровчому харчуванні (доц. Шах А. Є.)
В ході розгляду та обговорення актуальних питань наукових досліджень між колегами тривали дискусії, а також науковці окреслили напрями розвитку наукової діяльності кафедри.
Дякуємо усім учасникам звітної конференції за представлені змістовні наукові доробки. Бажаємо подальших звершень, наснаги та успіхів у науковій роботі!