Викладачі та студенти кафедри туризму отримали сертифікати учасників ІХ Міжнародної науково-практичної конференції «Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації»

19.06.2022 | 18:06

Кафедра туризму вітає своїх колег професора д-ра економічних наук, завідуввача кафедри М. П. Мальську, доцента Романіва П. В., Іваника М. Б. ст. викладача Зінька Ю. В., інженера Шевчук О. М.  з отриманням сертифікатів учасників ІХ Міжнародної науково-практичної конференції «Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації». Пишаємося, що наші колеги плідно брали участь у конференційній роботі. Впевнені, що їх праця це важливі практичні кроки до успіхів у вдосконаленні сфери гостинності, вже у найближчому часі.

Гостинність – це завжди про турботу, довіру, прийняття гостей. Вміння запропонувати людям найкращу якість продукту і найвищий рівень обслуговування – це саме ті вектори, які визначатимуть розвиток туристичної сфери України як незалежної прибуткової економічної галузі.

Також вітаємо доцента кафедри туризму М. І. Філь та її студентку магістрантку 5 курсу кафедри туризму, спеціальності туристична діяльність Е. Майкут з отриманням сертифікатів за участь у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю «Інновації, гостинність, туризм: освіта, наука, практика».

Марія Іванівна Філь разом зі своєю суденткою Евеліною Майкут підготували актуальну доповідь на тему «Перспективи культурного туризму сходу України у поствоєнний період». Хочемо зазначити, що вибір теми є дуже актуальним, а також передбачає проектування інноваційних моделей розвитку туризму у регіонах, де внаслідок воєнних дій країни-агресора ситуація є критичною. Дякуємо викладачу і студентці за сміливість у виборі напрямку, а також за креативність у подачі такого непростого, але дуже потрібного матеріалу і бажаємо подальших успіхів.

Тішимося, що наша кафедра отримує сетифікати і відзнаки і за це особлива подяка декану факультету доценту Володимиру Івановичу Біланюку – надзвичайно прогресивному науковцю, який  навіть у найскладніші часи знає як підтримувати світоч географічної науки і постійно знаходить нові сенси та інструменти для неперевного її розвитку,  і для нашої кафедри зокрема.