Викладачі кафедри туризму Наталія Паньків та Оксана Гаталяк успішно пройшли курс «Методи дослідження», організований Європейською академією наук і досліджень

19.06.2022 | 18:36

Кафедра туризму географічного факультету ЛНУ ім. І. Франка продовжує отримувати приємні новини: вітаємо доцента кафедри Н. М. Паньків та асистента О. М. Гаталяк з отриманням сертифікатів, що засвідчують успішне проходження ними курсу «Методи дослідження», що відбувся 17 червня 2022 року. Організатором даного курсу виступила Європейська академія наук і досліджень, курс викладав президент  EASP професор Хассо Еденговер (Гамбург, Німеччина). Тривалість навчання – 8 годин. Даний курс включав 4 модулі, де повною мірою було розкрито важливі для сучасної науки питання: важливість навиків планування та управління у проведенні сучасних досліджень; суть дослідження і конкретика дослідницьких питань; практичні поради – як пересвідчитися у власній компетентності і фаховості проведення наукових досліджень; важливість аналізу та огляду літературних джерел.

Такі курси курси дають безцінний інформаційний досвід, який дає можливість нашим колегам повною мірою реалізувати свій викладацький потенціал і передати естафету якісних знань у сфері наукових досліджень своїм студентам, що обо’язково сприятиме зростанню рівня знань і застосуванню їх на практиці у наукових професіях.

Дякуємо Паньків Н. М. та Гаталяк О. М. за їх прагнення постійно рухатися вперед у галузі науки, а також бажаємо здоров’я, наснаги і якомога більше гарних можливостей у роботі.