Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у рамках підвищення кваліфікації успішно пройшли курс професійного розвитку педагогічних працівників “Вдосконалення викладацької майстерності”

05.07.2022 | 14:43

У період з 27 січня до 4 червня 2022 р. викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Майкова С. В., Маслійчук О. Б., Петлін І. В. та Шах А. Є. успішно пройшли курс професійного розвитку педагогічних працівників «Вдосконалення викладацької майстерності», що відбувався у Львівському національному університеті імені Івана Франка.
Навчальна програма курсів була реалізована за участі експертів Національного агентства з питань якості освіти, Інституту вищої освіти, Інституту педагогіки та Британської ради. Програма курсів базувалась на методах активного навчання, розвитку навичок змішаного навчання і використання інформаційних технологій у викладацькій діяльності.
Онлайн-курс викладацької майстерності складався з 5 модулів (6 кредитів):
Модуль 1. «Система вищої освіти України. Академічна доброчесність»
Модуль 2. «Soft Skills компетенції викладача вищої освіти»
Модуль 3. «Інформаційні технології в освітньому процесі»
Модуль 4. «Можливості викладача при використанні платформи Moodle»
Модуль 5. «Педагогічна інноватика. Професійний (науковий) бренд викладача».
Викладачі кафедри успішно впоралися з програмними завданнями курсу професійного розвитку педагогічних працівників «Вдосконалення викладацької майстерності 2022» та отримали сертифікати.