Викладачі кафедри геоморфології і палеогеографії Байрак Г. та Колтун О. завершили середній рівень онлайн-стажування “Цифрові інструменти Google для освіти”

18.08.2022 | 13:53

Учасники отримували завдання у захищених віртуальних навчальних кімнатах Google Класів, де було забезпечено ефективний зворотний зв’язок через супровід і консультації тренерів у приватних коментарях. До кожної теми публікувався запис лекції, організована додаткова консультація через відеоконференції в Google Meet.

Опанували такі додатки:
Google Клас, Google Meet, Google Календар, Google Диск, Google Документи, Google Таблиці, Google Форми, Google Keep, Google Jamboard, Доповнення до об’єктів Google Диску, Google Chrome тощо.

На базовому рівні вчилися організовувати ефективний освітній процес за допомогою мобільних пристроїв.
На середньому рівні вивчали можливості додатків Google для роботи на комп’ютері. А вони значно ширші, ніж на мобільному пристрої. Це створення опитувальників (зворотного зв’язку) у додатку Google-Форми, списків відтворення на Ютуб-каналі, можливості розробки і наповнення власного сайту у додатку Google Сайти та ін.
За підсумками навчання на базовому рівні викладачі отримали електронний сертифікат на 30 годин (1 кредит ECTS) і на середньому рівні – сертифікат 15 год.
Попереду – поглиблений рівень, де вивчають можливості операційної системи Chrome OS Flex. Передбачається отримання сертифіката на 15 год.
Завершується 1 сесія, протягом року їх буде 12.
За тиждень до початку кожної сесії в формі реєстрації буде включатися можливість подати заявку на поточний місяць.
Заявки на навчання з 05.09.2022 приймаються до 23:59 28 серпня 2022 року.
https://sites.google.com/view/gwua2223