Відбулася урочиста академія з нагоди вручення дипломів випускникам географічного факультету

13.07.2017 | 12:44

12 липня 2017 року в Актовій залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулася урочиста академія з нагоди вручення дипломів випускникам географічного факультету.
Під час вітального слова декан факультету Володимир Біланюк подякував батькам випускників за підтримку, яку вони надавали своїм дітям, і «за те, що допомогли їм стати справжніми фахівцями і гідними громадянами».
Звертаючись до випускників Володимир Іванович, зазначив, що спільно із викладачами саме вони творили сучасну історію географічного факультету й Університету, проявляли стійку громадянську позицію і були рушійною силою численних позитивних змін.
«Я глибоко переконаний, що ви стали гідними почесного звання випускника Львівського національного університету іменні Івана Франка! Серед вас є активні учасники Революції Гідності і саме ви є носіями європейського майбутнього України. Подвиг Героя Небесної Сотні, студента географічного факультету Ігоря Костенка і наших випускників Володимира Василевського і Романа Галаса, які віддали свої життя за наше з вами майбутнє, зробили усіх нас міцнішими, змінили нас на краще», – наголосив Володимир Біланюк і подякував усім випускникам за громадянську позицію, сумлінне навчання і наукову активність, яку вони проявляли у непростий для України час.
«У вас велике майбутнє. Розвивайте туристичну індустрію, удосконалюйте освіту, вирішуйте екологічні проблеми, оцінюйте земельні ресурси, сприяйте розвитку нашої держави, творіть гідне майбутнє України», – закликав випускників Володимир Біланюк.
Також до вітань долучилися Заслужений професор Університету, завідувач кафедри економічної і соціальної географії Олег Шаблій і доцент кафедри туризму Дмитро Каднічанський.
Випускники географічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка подякували батькам, викладачам й адміністрації за успішне і цікаве навчання.
«Щиро дякуємо Університетові за все, що нам вдалося отримати й осягнути – знання й уміння, хороші враження, несподівані обставини, калейдоскоп подій, процес самовдосконалення і фах, який ми здобули. Дякуємо викладачам й Університетові за доступну і по-справжньому якісну освіту», – зазначили випускники.

Світлини: Олега Вівчарика

Джерело: http://www.lnu.edu.ua/urochystosti-z-nahody-vruchennya-dyplomiv-vypusknykam-heohrafichnoho-fakultetu/