Участь представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у ХХІІ Міжнародній виставці «ТурЕКСПО 2021» у рамках Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності

22.10.2021 | 15:54

Міжнародна виставка «ТурЕКСПО» – це визначна подія у туристичному бізнесі Західної України, місце зустрічі національних та міжнародних представників туристичних організацій, керівників закладів розміщення відпочинку та оздоровлення. Виставка проходить у рамках Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності, який цього року поєднав у собі дві взаємопов’язані виставки, а саме Міжнародну виставку «ТурЕКСПО» та Спеціалізовану виставку «Готельний та ресторанний бізнес».

Представники кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій географічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка, к. т. н., доц. Маслійчук О. Б. та Погорілко О. І. відвідали виставку «ТурЕКСПО», ознайомились з новими трендами у сфері гостинності, а також стали слухачами панельної дискусії «Туризм 21-22. Нові тренди та можливості!», у якій брали участь представники Державного Агентства Розвитку Туризму України, органів державної влади та головні фахівці туристичної галузі України.

Цього року впродовж 19-21 жовтня відбулась ХХІІ Міжнародна виставка «ТурЕКСПО», а місцем її проведення став комплекс стадіону «Арена Львів».