Міжнародна програма підвищення кваліфікації “English-language Academic Communication” доцентки кафедри туризму Орести Бордун

28.06.2022 | 20:14

фото сертифіката Бордун О.

Колектив кафедри туризму на чолі з завідувачкою кафедри доктором економічних наук Мартою Пилипівною Мальською вітає доцента кафедри туризму Оресту Юріївну Бордун з блискучим завершенням міжнародної програми підвищення кваліфікації “English-language Academic Communication”, реалізованої Центром англомовної академічної та крос-культурної комунікації Львівського національного університету імені Івана Франка за підтримки House of Europe.
У Програмі взяли участь представники 18 факультетів Львівського університету, Києво-Могилянської академії, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова. Навчання в межах Програми умовно було поділено на 3 основні модулі і тривало з15 квітня по 15 червня 2022 р. Метою завершення Програми було вдосконалення рівня англійської мови для викладачів з ціллю проведення ними лекцій та семінарів для студентів –магістрів англійською мовою на високому рівні. По завершенні навчання доцент Бордун О. Ю. отримала сертифікат ( 6 кредитів ЄКТС).
Лекторами Програми стали викладачі факультету іноземних мов ЛНУ імені Івана Франка, запрошені професори Бристольського університету (Велика Британія), Штутгартського університету (Німеччина), Жешувського університету (Польща) та Західного університету Тімішоари (Румунія).
Доцент Бордун О. Ю читатиме на вищому рівні фаховою іноземною мовою такі спецкурси для магістрів як: «Медичний, СПА і Велнес туризм», «Планування діяльності туристичних установ». Це перш за все створює чудові перспективи для майбутніх випускників освітньої програми «Туризм» поглибити свої знання з англійської мови, паралельно, вивчаючи необхідні профорієнтаційні дисципліни, а також надає суттєві переваги доценту Бордун О. Ю оскільки високий рівень знання англійської мови розширює її потенціал як наукового експерта у сфері туристичної діяльності: відкриває можливості брати участь у великій кількості іноземних конференції, надає доступ поглиблювати свій науковий світогляд, користуючись інформаційними ресурсами на англійській мові, а також читати лекції іноземних студентам, і тим самим нести часточку України у світ.
Бажаємо нашій колезі Бордун О. Ю. натхнення до праці, відвідин цікавих туристичних івентів, непересічних міжнародних стажувань. Нехай гарна мета завжди буде тією зіркою, яка освічує її професійний шлях!