Програма конференції “КОНСТРУКТИВНА ГЕОГРАФІЯ І КАРТОГРАФІЯ: СТАН, ПРОБЛЕМИ, ПЕРСПЕКТИВИ” (Львів, 1-3 жовтня 2020 р.)

28.09.2020 | 19:46

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у міжнародній науково-практичній онлайн-конференції, присвяченій 20-річчю кафедри конструктивної географії і картографії Львівського національного університету імені Івана Франка “КОНСТРУКТИВНА ГЕОГРАФІЯ І КАРТОГРАФІЯ: СТАН, ПРОБЛЕМИ, ПЕРСПЕКТИВИ” (м. Львів, 1‒3 жовтня 2020 р.).

До участі у конференції зголосилося 116 учасників, які представлятимуть 21 вищий навчальний і науковий заклад, шість інших установ та організацій. Географія учасників є широкою – Київ, Харків, Одеса, Львів, Луцьк, Тернопіль, Чернівці, Вінниця, Ужгород, Рівне, Дрогобич, Умань, а також учасники з Польщі, з Кракова і Любліна.

У зв’язку із поширенням COVID-19 в Україні і світі, організаційним комітетом передбачено проведення відео-конференції з можливістю особистої участі у засіданнях із дотриманням усіх протиепідемічних заходів, постер-сесії і виїзного семінару. Засідання відбудуться в аудиторіях географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка (пленарне засідання, секція 1 і 4), конференц-залах Департаменту екології і природних ресурсів Львівської ОДА (секція 2) та Інституту екології Карпат НАН України (секція 3).

Перед початком роботи пленарного засідання і секцій передбачено реєстрацію учасників та уточнення організаційних моментів.

Прохання дотримувати регламенту виступів. На доповідь – до 7 хв, на запитання і відповіді ‒ до 3 хв.

Передбачено відеозапис конференції. Відеозапис і постери буде розміщено на сайті конференції.

Збірник наукових праць плануємо розіслати учасникам після завершення конференції.

З програмою конференції також можна ознайомитися за посиланням: https://conferences.lnu.edu.ua/index.php/cgcconference/cgcconference-2020/schedConf/program

За оновленнями інформації слідкуйте на сайті конференції: https://conferences.lnu.edu.ua/index.php/cgcconference

З повагою і найкращими побажаннями,

організаційний комітет конференції