Презентація вакансій на стажування у Болгарії для студентів географічного факультету

21.02.2020 | 14:59

19 лютого 2020 р. на географічному факультеті у аудиторії 6 відбулась презентація вакансій на стажування у Болгарії від компанії «Stufforrent» в особі генерального менеджера Максима Комарова. У заході взяли участь студенти 2 і 3 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм»,викладачі кафедри туризму (доц. Паньків Н.М., доц. Безручко Л.Б., доц. Бордун О.Ю., доц. Гамкало М.З., доц. Масюк Ю.О., доц. Білоус С. В., доц. Красько А.Б., ас. Гаталяк О.М., ас. Біланюк О.П.), а також декан та адміністрація факультету.

Студентам пропонується скористатися програмою стажування у 4-х та 5-ти зіркових готелях («Riva», «HeliosSPA», «Meridian», «MarinaSands») на болгарських курортах Сонячний Берег та Золоті Піски від цієї компанії. На зустрічі розглядалися можливі потенційні вакансії для студентів – офіціанти (у ресторани 4-х та 5-ти зіркових готелів), бармени (обслуговування allinclusive), покоївки (обслуговування у номерах), аніматори (спеціалісти, які мають навички спілкування із дітьми та туристами різних категорій, для ігор у басейнах, занять у фітнес-залах, супроводу туристів у барах, нічних клубах), рецепціоністи (працівники на рецепції готелю). Також було проведено лекцію-ознайомлення із вимогами щодо майбутніх фахівців із туризму.

Для потенційних стажерів передбачається 8-годинний робочий день, 1 вихідний день на тиждень (фіксований), при потребі додаткові години праці оплачуються згідно з договором. Стажери набираються для обслуговування українських, російських, польських, німецьких, англійських туристів.

До уваги студентів, які хочуть взяти участь у стажуванні у Болгарії за програмою компанії «Stufforrent» !

Потенційним стажерам пропонується безкоштовне проживання у апартаментах, 3 р. харчування та можливість підбору конкретної професії під час навчальної програми в рамках стажування. Стажер оплачує страхування в Україні, візу, витрати на обробку документів. Після проходження стажування кожен стажер отримує сертифікат міжнародного зразка.

Анкети для участі у стажуванні знаходяться на кафедрі туризму аудиторія 4, 1 поверх географічного факультету. По всіх питаннях можна звертатись до заступника декана із навчально-методичної роботи Безручка Любомира Степановича, відповідальної за стажування студентів на кафедрі ас. Біланюк Ольги Петрівни за контактним номером 0979988011, а також до менеджера «Stufforent» Максима Комарова 0688178047.