Майстер-клас по виготовленню «3-D желейні десерти»

10.11.2021 | 15:28

10 листопада 2021 року кандидат технічних наук, доцент кафедри туризму Філь Марія Іванівна, провела онлайн майстер-клас по виготовленню «3-D желейних десертів». Брали участь студенти 31-33 груп спеціальності «Готельно-ресторанна справа» кафедри туризму географічного факультету ЛНУ імені Івана Франка. Саме такий десерт у вигляді розкішних їстівних букетів викличе шквал емоцій та замилування у споживачів сфери гостинності. Саме такі сучасні навички можна використовувати для заливних м’ясних, рибних страв, закусок; для закусочних та кондитерських тортів тощо. Надзвичайна страва здається справжнім витвором мистецтва.