Студентка географічного факультету групи ГРФУм-11с Мар’яна Кобрин узяла участь у міжнародній екологічній школі за програмою “Our Common Baltic – 2023”, що відбулася в Польщі

04.10.2023 | 10:09

У період із 26.09.2023 р. до 02.10.2023 р. студентка групи ГРФУм-11с Мар’яна Кобрин, що навчається за магістерською освітньою програмою “Урбаністика, міське планування і сталий просторовий розвиток”, узяла участь у міжнародній екологічній школі за програмою “Our Common Baltic – 2023” від організації “Коаліція Чистої Балтики” (Coalition Clean Baltic – CCB), що відбулася в Західнопоморському воєводстві Республіки Польща.
Участь у заході передбачала численні освітні заходи, виїзні екскурсії на очисні споруди м. Ґлівіце, сміттєсортувальну станцію та органічні ферми, а також плавання на каяках по р. Одра. Учасниками школи були представники шести країн: України, Польщі, Естонії, Чехії, Німеччини, США.
Коаліцію Чистої Балтики (Coalition Clean Baltic) створено в Гельсінкі в лютому 1990 р., коли екологічні неурядові організації (ENGO) з країн регіону Балтійського моря об’єдналися для співпраці в діяльності, що стосується довкілля моря.