Інформація про підсумки спільної ініціативи декана географічного факультету, доцента Володимира Біланюка, колективу кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у допомозі Захисникам України

27.06.2023 | 18:27

Дорогі колеги, студенти та всі небайдужі!

Надаємо звіт та висловлюємо Вам подяку за спільну ініціативу у випіканні печива, допомогу Захисникам України.

Загалом, наша ініціатива тривала з 10 лютого до 31 травня 2023 року.

Завдяки Вашій підтримці коштами та продуктами, ініціативним колегам-викладачам та студентам кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій,  відправлено на передову майже 300 кг пісочного печива в асортименті! Наші тістечка скуштували Герої, що боронять Україну у найгарячіших місцях, зокрема воїни:

  • 53 окремого стрілецького батальйону;
  • 93 окремої механізованої бригади «Холодний яр»;
  • 103 окремої бригади територіальної оборони;
  • 125 окремої бригади територіальної оборони;
  • 61 окремої механізованої бригади;
  • 24 окремої механізованої бригади;
  • 80 окремої десантно-штурмової бригади;
  • 71 окремої єгерської бригади;
  • 29 дивізіону надводних кораблів;
  • 45 окремої артилерійської бригади.

Однією з найважливіших складових нашої ініціативи були кошти на закупівлю різноманітних продуктів. Дякуємо Юлії Дорош, асистентці кафедри, за ініціативу та організацію збору коштів! Спільними зусиллями було накопичено 15 350 грн на Банці Монобанку.

Висловлюємо велику вдячність кожному, хто долучився коштами. Внесків було дуже багато, і, на жаль, ми не змогли ідентифікувати кожного, але чиє ім’я показав банк  –  безмежно дякуємо: Володимиру Біланюку, Маряні Біланюк, Аллі Середяк, Марії Серганюк, Ользі Маслійчук, Ірині Бокало, Галині Кушнірук, Ігорю Пандяку, Мирославу Білецькому, Мирославу Бомбі, Ірині Чайці, Ользі Вівчарук, Ользі Тибор, Олегу Тибор, Віталію Роїку, Наталії Романів, Любомиру Безручку, Ользі Цимбалі, Юлії Дорош, Павлині Воловецькій, Світлані Майковій, Анні Макогін, Олександрі Максимець, Галині Островській, Ірині Петлін, Іванні Удуд, Ларисі Федині, Олександру Білику, Євгенії Шандалі, Оксані Баковській, Ірині Гудзеляк, Світлані Войтович, Михайлу Рутинському, Андрію Курганевичу, Вікторії Бохонко, Катерині Островець, Роману Струсу, Наталії Довганик, Сабіні Дадашевій, Світлані Тибор, Миколі Гуменчуку, Максиму Лірко, Людмилі Костів, Златі Суптелі, Роману Петричковичу. І всім, хто надсилав кошти,  але не вказав своє ім’я. Дякуємо кожному!!!

Щиро дякуємо кожному,  хто передавав домашні продукти для випічки,  а саме: Наталії Касянюк, Людмилі Курганевич, Галині Кушнірук Іванні Удуд, Ользі Пилипович, Ользі Тибор, Олексію Телегузу, Ярославу Іваху та всім-всім іншим. А також подяка працівникам господарської служби корпусу кафедри на вул. Лесі Українки, 39, організованих комендантом Романією Процкою, зокрема: Марії Москвяк, Ярославу Кухару, Галині Паленичці, Оксані Гапі, Ользі Кронберг, Любов Кульматицькій.

Щиро вдячні волонтерам, випускникам географічного факультету, а саме Роману Гуляничу, Жанні Дутко та Ользі Бортник за відвагу у доставці печива воїнам, допомогу продуктами.

Дякуємо викладачам і студентам кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій, зокрема, Олександрі Максимець, Галині Островській Ользі Маслійчук, Ользі Вівчарук, Ірині Чайці, Анні Макогін, студенткам – Анастасії Полтавець, Ірині Кунді, Вікторії Ісуповій, Юлії Золотарьовій (ГрГл-31с), Оксані Домарецькій, Анастасії Трофімук (ГрХ-31с), Яні Кравець, Ангеліні Гнелиці, Олесі Пригоді (ГрХТ-21с) за щоденну працю, майстерність, щирість, намагання передати тепло та затишок рідного дому, підтримку нашим Воїнам!

 Отож, зібрані кошти – 15 350 грн  було витрачено в повному обсязі на закупівлю продуктів, необхідних для випічки. Додатково звітність розміщена за посиланням: https://cutt.ly/U4sOrwJ

Ми не зупиняємося, лише невелика пауза, оскільки у студентів та викладачів почалась заліково-екзаменаційна сесія, захист кваліфікаційних робіт та багато інших обов’язків, пов’язаних із завершенням навчального року.
Сподіваємося, що з осені будемо передавати нашу випічку лише соціально незахищеним особам, у лікарнях, дитячих будинках тощо.

Щиро віримо у наші Збройні Сили України та підтримуємо їх щодня!
Віримо у Перемогу та працюємо заради неї – кожен на своєму фронті!
Дякуємо Кожному із Вас за підтримку та допомогу!