Екскурсії студентів першого курсу спеціальності «Туризм» ГРТ-11

07.04.2016 | 13:10

Доброю традицією стали щомісячні екскурсії студентів першого курсу спеціальності «Туризм» ГРТ-11. Спершу студенти у лютому місяці відвідали Музей визвольної боротьби України де ознайомились з історією України та різноманітних військових та спортивних організацій на території Галичини. Чудову експозицію підсилив своїми розповідями екскурсовод музею пан Тарас.

В березні студенти відвідали Наукову бібліотеку Львівського національного університету імені Івана Франка де одержали відомості про заклад та фонди. Продовженням пізнавальної екскурсії було ознайомлення з відділом рукописних, стародрукованих та рідкісних книг імені Ф.П. Максименка. Працівники відділу показали колекцію карт та атласів, що датуються ХІІІ – ХХ століттями.

Наступна екскурсія відбулася 6 квітня та проводилась в приміщенні Державного архіву львівської області (ДАЛО). Студенти отримали інформацію щодо історичних будівель у якому розміщено даний архів, колишній королівський арсенал та приміщення колишнього монастиря домініканців. Відвідали запасники, виставку та читальний зал. Було також ознайомлено з роботою фондів та правилами користування архівними справами.