Доцент Михайло Рутинський взяв участь у роботі міжнародної фокус-групи експертів проектного дослідження «Карпатські місцеві/регіональні продукти»

10.12.2021 | 10:35

 

8 грудня 2021 р. доцент кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ імені Івана Франка Михайло Рутинський взяв участь у роботі міжнародної фокус-групи експертів проектного дослідження «Карпатські місцеві/регіональні продукти», що реалізується Асоціацією розвитку та просування Підкарпаття «ProCarpathia» на замовлення Фундації європейських реформ «NewDirection» (м. Брюссель).

Дослідження стосується регіональних та місцевих продуктів, виготовлених традиційними способами у польській, словацькій, чеській та українській частині Карпат. Запропоновані рішення в цій сфері будуть використані при розробці нових механізмів підтримки локального розвитку.