Зустріч студентів та викладачів кафедри туризму в рамках нового проекту управління туризму Львівської міської ради “Рецепти гостинності”

24.11.2015 | 13:34

20 листопада 2015 року у малій залі Львівської міської ради в рамках нового проекту управління туризму “Рецепти гостинності” відбулась зустріч студентів та викладачів кафедри туризму Львівського національного університету імені Івана Франка з Михайлом Лемаком з клубу Галицької кухні.

За задумами організаторів, проект має на меті підвищити престиж галузі та ознайомити студентів спеціальності “туризм” з потребами та вимогами сучасного ринку індустрії гостинності, мотивувати до власного розвитку та самореалізації, втілення задумів та ідей.

Співорганізатор зустрічі М. Лемак, в недалекому минулому випускник географічного факультету ЛНУ ім. І. Франка, сьогодні успішний менеджер, керівник відділу маркетингу відомої мережі ресторанів “Кумпель Груп” детально охарактеризував історію становлення і розвитку львівської та галицької кухні, необхідність її відновлення для туристичного Львова, про саму мережу ресторанів, систему маркетингу у розвитку гастрономії. Зустріч дала  можливість познайомитись з відомими практиками туристичної сфери, з потенційними роботодавцями та їх історією успіху.

За результатами зустрічі погоджено можливість проходження студентами кафедри туризму практики, працевлаштування випускників, програму наступних зустрічей-семінарів.