Візит делегації Версальського університету (Франція)

16.06.2017 | 11:23

14 червня 2017 року Львівський національний університет імені Івана Франка відвідали представники Версальського університету (Франція) Ян Борн – віце президент з міжнародних питань та Фредерік Лерічі – професор географії. Цей візит був запланований під час Дня туристичної освіти в Парижі (вересень 2016 р.) за участі представника географічного факультету старшого викладача кафедри туризму Юрія Зінька.

У програмі перебування французьких колег відбулась зустріч з проректором з міжнародного співробітництва Марією Зубрицькою та організовано круглий стіл на географічному факультеті з питань туристично-готельної та географічної освіти. Обговорювались також питання щодо наукової співпраці у галузі досліджень глобальних кліматичних змін.

За результатами візиту делегації Версальського університету заплановано підготовку до укладання договору про співробітництво між ЛНУ імені Івана Франка та Версальським університетом. Одночасно розглянуті можливості співпраці у програмі Еразмус та у впровадженні спільних магістерських програм.