Зустріч студентів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій із представницею компанії Algoos Study, Work & Travel – Іриною Тайчук

25.10.2022 | 12:15

24 жовтня 2022 р. організовано зустріч студентів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій із представницею компанії Algoos Study, Work & Travel Іриною Тайчук.
Algoos Study, Work & Travel S.R.L – це міжнародна рекрутингова компанія, з 10-річним досвідом на ринку праці, що надає професійні послуги з пошуку й підбору персоналу разом з партнерами – вищими навчальними закладами по всьому світу, надаючи молоді стажування та роботу в індустрії туризму і гостинності у відомих готелях Середземномор’я.
Таким чином, протягом зустрічі п. Ірина презентувала можливості закордонного стажування для здобувачів вищої освіти у секторі готельного бізнесу та туризму. Зокрема, у відомих готельно-ресторанних комплексах Кіпру, Греції, Іспанії, Португалії та можливість спробувати свої сили у відділі, що спеціалізується на роботі з гостями (Guest Relations); front office; ресепшн та консьєрж; аніматори та інші.
Студенти були зацікавлені розповіддю і задавали багато питань, що стосувалися окремих аспектів міжнародного стажування: вакансій, знання мов, оплати праці, проживання тощо.
Колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій та студенти вдячні компанії Algoos Study, Work & Travel та п. Ірині Тайчук за можливості щодо міжнародного стажування та актуальну інформацію для здобуття професійного досвіду!