Зустріч групи забезпечення ОПП «Харчові технології» першого (бакалавр) і другого (магістр) рівнів вищої освіти зі стейкхолдерами (G13 Харчові технології)
17 березня 2025 року відбулась зустріч групи забезпечення бакалаврського рівня ОПП «Харчові технології» та магістерського рівня ОПП «Харчові технології» зі стейкхолдерами, роботодавцями та здобувачами вищої освіти.
У зустрічі, окрім гарантів освітніх програм бакалаврського рівня – к. т. н., доц. Майкової С.В., магістерського рівня – д. т. н., проф. Ощипка І.М., викладачів та здобувачів в складі розробників ОПП, брали участь стейкхолдери та роботодавці:
Валовий А. А., випускник-стейкхолдер, директор з розвитку та міжнародної співпраці асоціації кулінарів «Західна шеф група», засновник та член правління «Українського кулінарного союзу», засновник гастрономічного проєкту «13 шефів» та гастрономічного простору «PRO100HUB», почесний член асоціації кухарів Сербії, Чорногорії, Хорватії, Казахстану;
Магалецький А.В., к. е. н., керуючий партнер ресторанної компанії Restetika, президент Асоціації кулінарів України,
Арутюнян М. В. – керуючий мережі готелів «Джем».
Учасники зустрічі обговорили й затвердили зміни у групах забезпечення освітньо-професійних програм бакалаврського і магістерського рівнів, проектах навчальних планів і оновлення в обидвох ОПП на 2025-2026 н. р., а також були поінформовані гарантом ОПП магістерського рівня д. т. н., проф. Ощипком І. М. про стан виконання рекомендацій експертної групи та галузевої експертної групи у після акредитаційний період.
Під час обговорення зі здобувачами, стейкхолдерами та роботодавцями запропоновані й внесені зміни у навчальні плани для набуття здобувачами необхідних компетентностей, відповідно програмних результатів навчання на ОПП «Харчові технології» бакалаврського і магістерського рівнів освіти зі спеціальності G 13 «Харчові технології».