Здобувачі кафедри туризму (ОПП “Готельно-ресторанна справа”) мали заняття з курсу “Організація ресторанного господарства” у ресторані готелю Ibis Lviv Centre
1.11.24 року здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП “Готельно-ресторанна справа” (III курс) набули лабораторних навичок у ресторані готелю Ibis Lviv Centre з дисципліни “Організація ресторанного господарства” (доц. Філь М.І., ас. Гаталяк О.М.)
Студенти досліджували торгівельний зал, асортимент посуду, білизни, інвентар, меню, інтер’єр закладу.
Отримали практичні навички та компетенції з організації харчування гостей в готелі, спробували себе в ролі бариста.
Вдячні колективу готелю, зокрема HR – менеджеру Ірині Ященко та керівнику служби прийому, розміщення і бронювання готелю Андрію Зарубі за можливість вдосконалюватись практично.