Завершився науково-практичний виїзний Семінар “ЕкоЛогіка – транскордонний велотуризм на території природо-заповідного фонду на кордоні держав, регіонів та культур”

25.08.2021 | 14:15
Завершився науково-практичний виїзний Семінар “ЕкоЛогіка – транскордонний велотуризм на території природо-заповідного фонду на кордоні держав, регіонів та культур”.
Учасники семінару познайомились із історичними, культурними, природними локаціями, привабливими для туризму, навчились і розробили 5 варіантів нових веломаршрутів західним регіоном України, познайомились із фахівцями-природоохоронцями, практиками з організації велотуризму, професійними гідами-екскурсоводами.
Обговорили можливості співпраці, домовились про наступні спільні проекти. Отримали задоволення від неймовірної краси, багатства та різноманітності нашої України! Разом із тим зрозуміли, що стан, доступність, шарм будь-якого об’єкта залежить не лише від його наявності чи статусу, а передусім від людей, які ним опікуються/керують.
Дякуємо Департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА за актуальний Проєкт ” РовеЛове Розточчя – разом попри кордони”.
Дякуємо усім учасникам за неймовірну атмосферу, позитив та завзяття!