Захист кваліфікаційних робіт магістрантів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій
16 грудня 2021 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій відбувся публічний захист кваліфікаційних робіт магістрантів денної та заочної форм навчання зі спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології». Захист відбувся під керівництвом професора кафедри Бомби М. Я., за участю завідувача кафедри доцента Пандяка І.Г. та доцентів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Рутинського М. Й., Кушнірук Г. В., Майкової С.В.
Під час захисту магістранти продемонстрували високий рівень отриманих фахових знань, належне володіння практичними навичками в галузях готельно-ресторанної справи та харчових технологій, що підтверджувалися їх відповідями на дискусійні запитання членів екзаменаційної комісії.
Варто відзначити, що тематика, за якою були представлені кваліфікаційні магістерські роботи, є невід’ємною складовою кафедральних наукових досліджень. Більшість магістерських робіт відзначились глибиною дослідження, детальним аналізом сфери гостинності та розвитку харчових технологій, конкретними висновками і пропозиціями, належним чином апробованими на студентських наукових конференціях. Зокрема, високо були оцінені такі роботи:
- Інноваційні підходи закладів ресторанного господарства м. Львова у популяризації винних брендів (магістрантка Петришин Д.Р., науковий керівник – доц. Кушнірук Г.В.);
- Розширення асортименту напоїв з оздоровчо-профілактичним ефектом в закладах ресторанного господарства (за матеріалами ресторану «Red Pepper») (магістрантка Карпин Х.В., науковий керівник – проф. Бомба М.Я.);
- Дослідження технології приготування та розробка страв дитячого харчування оздоровчої дії в закладах ресторанного господарства (за матеріалами ресторану ЛеоКС», Радехівської РСС) (магістрантка Павлюк Ю.А., науковий керівник – проф. Бомба М.Я.);
- Удосконалення технології та розширення асортименту других страв в закладах ресторанного господарства на основі використання нетрадиційної сировини (за матеріалами ресторану «Япона Хата») (магістрант Живка В.В., науковий керівник – проф. Бомба М.Я.).
Колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій щиро вітає випускників із успішним захистом кваліфікаційних магістерських робіт та присвоєнням освітнього ступеня «Магістр» зі спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології»!
Бажаємо натхнення, наполегливості, нових професійних досягнень та успішної кар’єри!