Майстер-клас “Приготування лимонної тарти та тіста для пасти” від Владислава Кецмур півфіналіста кулінарного проекту 13 сезону шоу «МайстерШеф», герой ЗСУ, де взяли участь студенти гуртка наукової секції “Ресторатор&Кейтеринг”, кафедри туризму
Учасники СНГ “Готельно-ресторанний та кейтеринговий простір”, наукова секція “Ресторатор&Кейтеринг” (керівник: доц. Філь М.І.) кафедри туризму спеціальності J2 “Готельно-ресторанна справа та кейтеринг” взяли участь у майстер-клас, який проводився у ТЦ Форум Львів від бренду Kenwood. На майстер-класі була демонстрація продукції Kenwood та приготування лимонної тарти, тіста для пасти. Студенти мали можливість також взяти участь у дегустації.
P.S.:
На початку повномасштабної війни, після того, як побачив Владислав Кецмура світлини з Бучі, Ірпеня, вирішив повернутися з Німеччини в Україну. Потрапив до 80 штурмової бригади. Брав участь у звільненні Херсонщини, потім відправили служити на Луганщину. Звільнився за станом здоров’я, через проблему з серцем. Окрім бойових завдань, готував в армії. Навіть запікав кабана, якого вполювали з побратимами; запікав м’ясо в землі по 8 годин.
До повномасштабного вторгнення Владислав Кецмур працював адміністратором в ресторані італійської кухні у Німеччині.
Автор: Марія ФІЛЬ