Великодні традиції “Випікання паски” разом із студентами кафедри туризму, наукової секції гуртка “Ресторатор@Кейтеринг”
17.04.2025 року, ініціативні студенти, разом із доц. Філь М.І. експериментували випікання паски в онлайн режимі.
Студенти захоплюючи брали участь демонструючи свої навички та компетенції ! Підготовка інгредієнтів, процес приготування опарного тіста, замішування здобного тіста, формування, випікання та оздоблення! Заняття проходило цікаво, по домашньому – затишно. Під час технологічного процесу обговорювали про традиції, обряди, різновидності пасок різних кухонь світу, а особливо про регіональні традиції випікання та оздоблення пасок України!
ХРИСТОС ВОСКРЕС! ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!
Автор: Марія ФІЛЬ