Вдосконалення лабораторних навичок студентами кафедри туризму з дисципліни “Технологія продукції ресторанного господарства” (“Готельно-ресторанна справа”)

29.10.2024 | 10:33

26 жовтня 2024 р.  доц. Філь М.І. разом зі студентами 2 курсу, спеціальності “Готельно-ресторанна справа” відвідали кулінарний майстер-клас дегустації “Фестирудзи”, “Устриці з шефами”.

Студенти мали можливість брати участь в обробці, приготуванні та дегустуванні устриць. Також дізнались про культуру, традиції споживання цих морепродуктів та багато цікавого.

Щира вдячність організаторам заходу, особлива вдячність Віталію Яцишину, кухарю у третьому поколінні. Пан Віталій стажувався у ресторані de Bokkedooms (1 зірка Мішлен), Нідерланди.
У Ресторані Vinoteca Praha на посаді шеф-кухаря вже 6 років.