Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій взяла участь у Всеукраїнському тижні наукових конференцій з харчових технологій

26.09.2024 | 12:29

17 вересня 2024 року в рамках програми Всеукраїнського тижня наукових конференцій з харчових технологій доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій – к.т.н. Ольга Маслійчук взяла участь у VIII Міжнародній науково-практичній конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», присвяченій 140-річчю Національного університету харчових технологій, 75-річчю від дня заснування кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій та ювілею професорки Віри Іванівни Дробот.
Проведення заходу ініційовано спільно з об’єднанням «Укрхлібпром», Всеукраїнською асоціацією пекарів, Інститутом продовольчих ресурсів НААН України та ТОВ «АССО International».
Подано тези на тему:

  • “Розширення асортименту крафтових хлібобулочних виробів для HoReCa” (Маслійчук О.Б., Іжевська О.П.);
  • “Порошок насіння фініків та його перспективна роль для надання хлібобулочним виробам оздоровчого значення” (Іжевська О.П., Маслійчук О.Б.).

18 вересня 2024 року доцентка кафедри приєдналася онлайн до V Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясної та молочної галузі», яка була організована Національним університетом харчових технологій спільно з Інститутом продовольчих ресурсів HAAH України та виставковою компанією «АККО Інтернешнл».
Були подані тези на тему: “Development of meat cabanos for military officers in combat” (Маслійчук О.Б., Сімахіна Г.О.).
Учасники Всеукраїнського тижня наукових конференцій з харчових технологій обговорили інноваційні розробки та шляхи пріоритетного розвитку харчової промисловості України в умовах сьогодення.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського національного університету імені Івана Франка висловлює щиру вдячність організаторам та модераторам конференцій та очікує нових наукових зустрічей.