Участь представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у міжнародній конференції “Якість, стандартизація та метрологічне забезпечення” 

11.02.2025 | 13:52

К.е.н., доцентка Петлін Ірина взяла участь в роботі III Міжнародної науково-практичної конференції “Якість, стандартизація та метрологічне забезпечення” (ІІІ_МНПК «ЯСМЗ), яка відбулася 28-29 січня 2025 року на базі Харківського Національного університету ім. В.Н. Каразіна.

Конференція передбачала розгляд актуальних питань за наступними напрямками:

  1. системи управління якістю підприємств, навчальних закладів та організацій різного рівня;
  2. метрологічне та інформаційне забезпечення якості процесів;
  3. автоматизація технологічних процесів;
  4. інформаційно-вимірювальні системи;
  5. кваліметрія;
  6. нормативно-правове забезпечення якості та усунення технічних бар’єрів в європейському просторі;
  7. інформаційні технології та штучний інтелект;
  8. якість освітніх та навчальних процесів та їх складових.

На конференції було представлено тези доповіді на тему: «Сучасні концепції управління якістю і безпечністю сировинних ресурсів харчових виробництв».
За участь у конференції доцентку Ірину Петлін відзначено сертифікатом.
Колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій висловлює подяку організаторам конференції за можливість долучитися до обговорення актуальних питань управління якістю підприємств, метрологічного та інформаційного забезпечення якості та можливість представити результати власних досліджень.