Участь представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у міжнародній конференції “Якість, стандартизація та метрологічне забезпечення”
К.е.н., доцентка Петлін Ірина взяла участь в роботі III Міжнародної науково-практичної конференції “Якість, стандартизація та метрологічне забезпечення” (ІІІ_МНПК «ЯСМЗ), яка відбулася 28-29 січня 2025 року на базі Харківського Національного університету ім. В.Н. Каразіна.
Конференція передбачала розгляд актуальних питань за наступними напрямками:
- системи управління якістю підприємств, навчальних закладів та організацій різного рівня;
- метрологічне та інформаційне забезпечення якості процесів;
- автоматизація технологічних процесів;
- інформаційно-вимірювальні системи;
- кваліметрія;
- нормативно-правове забезпечення якості та усунення технічних бар’єрів в європейському просторі;
- інформаційні технології та штучний інтелект;
- якість освітніх та навчальних процесів та їх складових.
На конференції було представлено тези доповіді на тему: «Сучасні концепції управління якістю і безпечністю сировинних ресурсів харчових виробництв».
За участь у конференції доцентку Ірину Петлін відзначено сертифікатом.
Колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій висловлює подяку організаторам конференції за можливість долучитися до обговорення актуальних питань управління якістю підприємств, метрологічного та інформаційного забезпечення якості та можливість представити результати власних досліджень.