Участь представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського університету у VI Міжнародній науково-практичній конференції

27.09.2025 | 07:32

23 вересня науковці кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій – професор Ігор Ощипок і доцентка Ольга Маслійчук – разом з учасниками студентського наукового гуртка «Харчові технології та ресторанне обслуговування» взяли активну участь у роботі VI Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока», що відбулася в Національному університеті харчових технологій.

У межах конференції було представлено наукові доповіді:

  • «Використання технологічного потенціалу супутньої сировини при переробці птиці і виробництві м’ясних виробів» – автор: професор Ігор Ощипок;
  • «Удосконалення технології кабаносів для харчування військовослужбовців» – автори: доцентка Ольга Маслійчук та професорка Галина Сімахіна (НУХТ).

Під час заходу учасники заслухали та обговорили актуальні доповіді, що стосуються інноваційних підходів і стратегічних напрямів розвитку харчової промисловості України в умовах сучасних викликів.

Автор: Ольга Маслійчук