На географічному факультеті відбувся XVIII обласний турнір юних географів

29.11.2022 | 12:52

26 листопада 2022 р. на географічному факультеті відбувся XVIII обласний турнір юних географів. Організатор турніру: КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді», Львівський національний університет імені Івана Франка.

У турнірі взяли участь чотири команди: дві команди з м. Дрогобич — «Феєрія мандрів» (Дрогобицький науковий ліцей ім. Богдана Лепкого), «Лицарі з географії» (Дрогобицький ліцей)»; команда «Торнадо» (Сокальська МАН), команда «Полюс» (Зимноводівська територіальна громада).

Члени журі турніру — викладачі географічного факультету Львівського університету: доц. Богдан Яворський (голова журі), ст. викл. Юрій Зінько, асист. Любов Котик.

Турнір пройшов у науково-творчій атмосфері, з цікавими доповідями та опонуваннями запитань турніру, ґрунтовними рецензіями відповідей доповідачів та опонентів, неординарними тематичними запитаннями учасників команд, творчою дискусією.

Переможцем турніру у нелегкій інтелектуальній боротьбі стала команда «Лицарі з географії» (Дрогобицький ліцей).

Висловлюємо щиру вдячність керівнику відділення Наук про Землю, п. Любомирі Шевчук за організацію та проведення турніру!

Дякуємо керівникам команд за підготовку учнів до турніру, учасникам – за цікаву інтелектуальну співпрацю у рамках турніру та любов до географії!!!