Участь науково-педагогічних працівників та студентів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського національного університету імені Івана Франка в V Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності»
Науково-педагогічні працівники та студенти кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського національного університету імені Івана Франка взяли участь в V Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», що відбулася 24-25 жовтня 2024 року у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського.
На конференції були представлені такі наукові напрями:
- Сучасні тенденції та стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу;
- Інновації харчових та крафтових технологій для HoReCa;
- Розвиток туристичної сфери в умовах глобалізації;
- Стан та перспективи розвитку економіки та менеджменту індустрії гостинності;
- Прогресивність в освіті. Ефективні способи викладання та навчання.
Учасники конференції представили такі доповіді:
– Ощипок І., д.т.н., професор – «Харчові волокна в технології посічених напівфабрикатів»;
– Майкова С., к.т.н., доцент – «Розроблення полікомпонентних м’ясних напівфабрикатів»;
– Кошів Т., студентка 4-го курсу спеціальності «Харчові технології», Маслійчук О., к.т.н., доцент – «Інноваційні методи використання водоростей у виробництві функціональних продуктів харчування»;
– Паук О., к.е.н., ст. викладач – «Комунікація, як ефективний спосіб уникнення конфліктів під час навчання та викладання».
Науково-педагогічні працівники та студенти кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій висловлюють вдячність організаторам заходу за можливість обмінятися досвідом та представити результати наукових досліджень.