Студенти кафедри туризму, учасники наукового гуртка «Ресторатор&Кейтеринг» відвідали «Фестиваль українського вина 2025»
З 2 по 4 травня 2025 року студенти кафедри туризму та учасники наукового гуртка «Ресторатор&Кейтеринг» (керівник: доц. Філь М.І.), а також лектор курсу «Енологія та барна справа» (доц. Жук Ю.І.), відвідали дні незабутньої подорожі у світ вишуканих українських вин.
Львівський Палац мистецтв перетворився на епіцентр української винної культури, де студенти мали можливість:
- дегустувати найкращі українські вина;
- спробувати найкращі сорти від провідних та крафтових українських виноробів;
- відкрити для себе нові смаки та аромати;
- познайомитися з виноробами;
- поспілкуватися з майстрами своєї справи;
- дізнатися про секрети виноробства та історії створення унікальних вин;
- насолодитися вишуканими закусками;
- посмакувати ідеальними поєднаннями вина та смаколиків;
- відкрити для себе нові гастрономічні враження;
- відчути неповторну атмосферу;
- поринути у винно-музичну атмосферу;
- насолодитися живою музикою та спілкуванням з однодумцями;
- купити вподобані вина;
- придбати унікальні українські вина безпосередньо у виробників;
- задонатити на потреби ЗСУ.
Автор: Марія ФІЛЬ