«Студентське життя в Україні та Японії: навчання, відпочинок, волонтерство» – тема онлайн-зустрічі між українськими та японськими студентами

12.09.2024 | 22:33

12 вересня 2024 року відбулася онлайн-зустріч між українськими та японськими студентами.

Тема зустрічі: «Студентське життя в Україні та Японії: навчання, відпочинок, волонтерство».

У рамках зустрічі відбувся обмін інформацією про цікаві особливості щоденного студентського життя в Україні та Японії. Учасники мали змогу обмінятися інформацію про особливості навчання, дозвілля та праці. Особливу увагу японських студентів привернули доповіді наших здобувачів освіти про їхнє життя та волонтерство під час війни. Натомість українські студенти були вражені насиченим графіком життя японських колег.
Зустріч відбулася у дуже теплій атмосфері з обміном не лише інформацією, а й позитивними емоціями.

Особлива подяка студентці магістерської програми “Прикладна екологія” Олександрі Попик, та студентці магістерської програми “Урбаністика, міське планування і сталий просторовий розвиток” Мар’яні Кобрин, а також аспірантці Марії Лопушанській (кафедра конструктивної географії і картографії) за цікаві, емоційні доповіді.

Окрема подяка магістрантці факультету іноземних мов Вікторії Чаленко за підтримку у перекладі.

Модерували зустріч: професор Shinji Iwanaga (Шінджі Іванага) з Meiji Gakuin University, Tokyo та доцентка географічного факультету Ольга Пилипович.