Співпраця із Львівською регіональною державною лабораторією Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

22.12.2022 | 15:51

 

21 грудня 2022 р. відбулась зустріч представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій – завідувача кафедри, доцента Пандяка І. Г. та професора Бомби М. Я. — з керівництвом Львівської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів – директором Комаром В. В. та завідувачем патоморфологічного відділу Підганюком І. В.
Львівська регіональна державна лабораторія Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів є основним у західному регіоні України центр з дослідження харчових продуктів, сировини тваринного, рослинного та біотехнологічного походження, кормів, комбікормів, комбікормової сировини, білково-вітамінних добавок, преміксів, води за показниками якості та безпеки, молекулярно-генетичних досліджень, діагностики захворювань заразної етіології та незаразної патології, визначення санітарно-гігієнічних показників та дослідження фізичних факторів.
Згідно з результатами зустрічі укладено довготривалу угоду про співпрацю між ЛНУ імені Івана Франка та Лабораторією. Угода передбачає проведення спільних наукових досліджень, долучення фахівців Лабораторії до навчального процесу, обмін досвідом, організацію та проведення спільних науково-практичних конференцій, тематичних семінарів тощо, участь фахівців Лабораторії в оновленні освітніх програм, проходження студентами спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241«Готельно-ресторанна справа» практики у Лабораторії.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій націлений на тривалу ефективну співпрацю з Львівською регіональною державною лабораторією Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у напрямку практичної підготовки висококваліфікованих фахівців та забезпечення якості освіти!