Професора Ощипка І.М. відзначено подякою за підготовку здобувачів вищої освіти

09.02.2025 | 20:30

Доктора технічних наук, професора Ощипка І.М. відзначено подякою за підготовку здобувачів вищої освіти до участі у роботі VIII Міжнародної студентської конференції “Актуальні питання та перспективи проведення наукових досліджень», яка відбулась 31 січня 2025 року у м. Рівне.
Науково-дослідна робота студентів є складовою системи підготовки фахівців спеціальності «Харчові технології», що забезпечує формування у них фахових компетентностей, спрямованих на проведення наукових досліджень, публікацію та презентацію власних розробок, виконання індивідуальних науково-дослідних завдань.
Кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій бажає професору Ощипку І.М. подальших успіхів у науковій діяльності.