Професор Ігор Ощипок став експертом НАЗЯВО зі спеціальності 181 «Харчові технології»
27 серпня 2024 року професора кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Ігоря Ощипка включено до реєстру експертів з акредитації освітніх програм Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.
Ігор Миколайович став експертом з акредитації освітніх програм зі спеціальності 181 “Харчові технології”.
Ігор Миколайович має значний досвід роботи у закладах вищої освіти – понад 30 років.
Є дійсним членом академії по відділенню «Технології харчової промисловості» Української технологічної академії.
Має значний науковий доробок – близько 382 наукові та навчально-методичні праці, у тому числі 65 патентів на винаходи і корисні моделі.
Основними напрямами наукових досліджень Ігоря Миколайовича є: інноваційні технології і обладнання у переробці м’яса; інноваційні ресторанні технології; автоматизація виробничих процесів у харчових технологіях.
Колектив кафедри щиро вітає Ігоря Миколайовича з обранням експертом з акредитації освітніх програм, бажає успіхів у становленні експерта, а також успіхів в особистому та професійному зростанні.