Презентація проєктів з предмету “Основи туристичних подорожей” студентів 1 курсу спеціальності “Туризм”

19.03.2021 | 21:22

На практичних заняттях з предмету “Основи туристичних подорожей” студенти 1 курсу напряму підготовки “Туризм” під керівництвом к.е.н. Грицишин Анни Тарасівни створювали та презентували проєкти туристичного продукту маловідомих місць України. Зокрема, було визначено туристичну привабливість наступних об’єктів.
Червоногородський замок. Замок забутого міста з унікальною історією та географічною особливістю, адже знаходиться в неймовірно червоному урочищі та поблизу найвищого рівнинного водоспаду України. Красива панорама та різноманітна флора здивує кожного,а легенди приваблять поціновувачів літератури.
Лемурійське озеро. Унікальне та одне з найкрасивіших та незвичних озер в Україні рожевого забарвлення. Величезний потенціал побудови бальнеологічного курорту з санаторієм, оскільки територія багата на природні ресурси з лікувальними та оздоровчими властивостями та забезпечення кваліфікованих лікарів, які контролювали б весь лікувальний процес.
Дендропарк у Раю. Якщо Ви втомилися від буденного життя, то Вам сюди. Назва відповідає реальності, адже дендропарк розташований у с. Рай. Тут Ви побачити прекрасні краєвиди, дуби та інші дерева, яким понад 200-300 років, палац з цікавою історією. На Вас чекають незабутні емоції.
Замок в Старому Селі. У старовинних замках не завжди є привиди, іноді там живуть мрії. Проведення великої реставрації замку, прибирання та окультурення території навколо замку, а також проведення тематичних свят та фестивалів на території замку в майбутньому.
Особливої уваги заслуговують проєкти студентів щодо підвищення туристичної привабливості Тараканівського форту, селищ Непоротове та Браїлів.