Презентація літнього стажування для студентів географічного факультету від міжнародного туристичного туроператора

06.12.2019 | 14:52

4 грудня 2019 р. на географічному факультеті у ауд. 6 відбулась зустріч викладачів та студентів кафедри туризму із директором львівської філії, представником міжнародного туристичного туроператора «Музенідіс Тревел Львів» Альбіною Брилліантовою. Пані Альбіна, будучи випускницею географічного факультету, провела семінар для майбутніх фахівців туристичного бізнесу стосовно перспектив проходження виробничих та навчальних практик у міжнародній компанії «Mouzenidis Travel», яка є одним із найбільших туристичних операторів Європи за напрямком Греція.
У заході взяли участь студенти 1-го, 2-го, 3-го курсів, декан географічного факультету доц. Біланюк В.І. та викладачі кафедри – доц. Безручко Л.Б., доц. Монастирський В.Р., доц. Романів П.В. , ас. Біланюк О.П., ас. Ганич Н.М. Під час презентації студентів та викладачів було ознайомлено із діяльністю міжнародного туроператора «Mouzenidis Travel», його структурою,  складовими холдингу «Mouzenidis Group», мережею офісів у країнах Європи, Прибалтики та Азії.
На зустрічі розглядалися можливі потенційні вакансії для студентів – трансфермени (працівники, які супроводжують та інструктують туристів від аеропорту до готелю), готельні гіди (працівники, що супроводжують та інформують туристів під час їхнього перебування у готелі) та ін. Також було проведено лекцію-ознайомлення із вимогами щодо майбутніх фахівців із туризму.
Потенційним стажерам пропонується стажування без витрат з їхньої сторони (авіапереліт, візові формальності, харчування та проживання за рахунок компанії) та можливість підбору конкретної професії під час навчальної програми в рамках стажування. Після проходження стажування кожен стажер отримує сертифікат міжнародного зразка. Цьогоріч такі сертифікати отримали студенти Волошенюк Юлія, Скриль Тетяна, Белей Анастасія, Гайдаєнко Яна та Синя Катерина.
Усіх зацікавлених у стажуванні у «Музенідіс Тревел» просимо звернутись 5-6-грудня 2019 р. з 10 до 16:00 години у офіс компанії «Музенідіс» на вул. Русових 7. Співбесіда проходитиме лише 5 та 6 грудня 2019 р. Стосовно решти питань можна звертатись до Біланюк Ольги Петрівни за контактним номером 0979988011.