Практичне заняття-екскурсія у ресторані «36 По» студентів ОПП «Харчові технології»
5 вересня 2024 року студенти другого курсу ОПП «Харчові технології», зорганізовані старшим викладачем Олександрою Богданівною Максимець, провели вступне практичне заняття-екскурсію у ресторану «36 По». Заняття проведено з дисципліни «Технології продукції ресторанного господарства».
Мета заняття – ознайомлення із особливостями діяльності підприємств ресторанного бізнесу у сучасних умовах, їх організацією, виробничою інфраструктурою, обладнанням, постачанням харчової продукції, її зберіганням та технологією переробки у готову ресторанну кулінарну продукцію різного асортименту, а також формування у студентів розуміння завдань дисципліни та майбутньої професійної діяльності.
Заняття-екскурсію проводили менеджери ресторану – п. Христина та Жанна. Під час екскурсії студенти ознайомились із концепцією ресторану, історією будівлі, в якій розміщений ресторан, із матеріально-технічною базою, призначенням приміщень, джерелами постачання сировини, із особливостями інтерʼєру торгових залів, із обладнанням кухні, барів, із технологією виробництва крафтового пива (варять на німецькому обладнанні «Schulz»), з особливостями меню, в яке включено страви традиційної і сучасної української кухні, інноваційними технологіями.
Науково-педагогічний колектив та студенти кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій щиро вдячні керівництву ресторану «36 По» за цікаву навчально-пізнавальну екскурсію.