Практичне заняття для першокурсників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій на базі готелю “Атлас Делюкс”

26.09.2022 | 13:31

23 вересня 2022 р. студенти першого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» (ГрХТ-11с) за ініціативи професора кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Бомби М.Я., відвідали готель «Атлас Делюкс» для проведення практичного заняття з навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності».
«Атлас Делюкс» – це 4-зірковий готель у центрі Львова, розміщений в історичній будівлі, у стилі модерн з романтичною середньовічної стилізацією. До послуг гостей – 42 вишукані номери, ресторан «Шкоцька», сучасний конференц-зал, фітнес-зал, салон краси, SPA тощо.
До проведення заняття долучилися менеджер за напрямом діяльності «Готельна справа» – Тамара Гаєвська та адміністратор за напрямом діяльності «Ресторанна справа» – Василь Шеремета.
Під час проведення практичного заняття майбутні фахівці харчових технологій мали можливість ознайомитися із перспективами розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні, особливостями організації та управління у закладах ресторанного господарства. Значну увагу приділено впровадженню інноваційних технологій у розвиток ресторанного бізнесу, новітнього торгово-технологічного устаткування, сучасного посуду, інноваційних продуктів харчування та напоїв вітчизняних та іноземних виробників.
В сучасних умовах навчання надзвичайно важливою складовою є проведення занять із залученням практиків, оскільки даний формат сприяє більш швидшій адаптації студентів, усесторонньому засвоєнню теоретичного матеріалу та набуттю компетентностей, що допоможуть отримати необхідні практичні знання та вміння для подальшого професійного розвитку та становлення.
Колектив кафедри та студенти висловлюють щиру вдячність керівництву готелю «Атлас Делюкс» за здобутий професійний досвід та можливість відвідати один із кращих закладів гостинності Львова!