Навчальний посібник «Крафтові технології: м’ясо, птиця, риба та морепродукти» авторів: Маслійчук О.Б., Майкова С.В. поповнив науковий доробок кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій
Навчальний посібник «Крафтові технології: м’ясо, птиця, риба та морепродукти» містить відомості з використання приправ та маринадів, начинок та панірування у кулінарних традиціях та іноваційних технологіях закладів ресторанної індустрії. Наведено технології механічної обробки м’яса, птиці, риби та морепродуктів. Розкрито особливості технології смаження на грилі в саламандрі, сотування, смаження на сковороді та у фритюрі, відварювання та варіння на пару, тушкування для виготовлення страв у закладах ресторанного сервісу та страв оздоровчо-профілактичного спрямування. Наведено рецепти страв, їх технології та особливості, окреслено загальні вказівки щодо визначення ступеня готовності м’яса, птиці та риби.
Навчальний посібник розроблений для студентів спеціальності 181 «Харчові технології», а також керівників і фахівців закладів ресторанного господарства.
Колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій вітає авторів та бажає натхнення у подальшій праці!