Неформальна освіта – це щирий інтерес до дисципліни!

07.03.2023 | 20:00

Доц. Філь М. І., яка забезпечує дисципліну «Технологія та сервіс продукції ресторанного харчування», мотивує студентів до добровільного навчання, яке покращує не лише знання, але і підвищує самооцінку студента!

Студенти 2 курсу, спеціальності «Готельно-ресторанна справа», кафедри туризму, 6 березня 2023 року пройшли 2 курси : «Гігієна громадського харчування», “Визначення факторів ризику та запобігання їх виникненню під час робочих процесів у сфері послуг харчування”.

Зміст курсів: гігієна харчових продуктів; загрози безпечності харчових продуктів; особиста гігієна працівника сфери громадського харчування та правила санітарії на кухні; мікроорганізми (основи мікробіології); належна гігієнічна практика, навчитися враховувати ризики під час робочого процесу, у навколишньому (робочому) середовищі та у поведінці на робочому місці, навчитися відстежувати власні дії на робочому місці, створювати або пристосовуватися до нових робочих процесів, навчитися ухвалювати ефективні рішення під час робочих процесів, навчитися планувати робочий процес з метою запобігання ризикам у майбутньому.

Ці курси призначений для здобувачів освіти у сфері готельно-ресторанного бізнесу, а також працівників, які мають безпосереднє відношення до даної тематики. Кожен розділ цього курсу містить рекомендації для надавачів освітніх послуг щодо того, як проводити практичні заняття. Крім того, цей курс може спонукати (надихнути) їх до перегляду робочих процесів для створення безпечніших умов робочого середовища.