Навчальний посібник Мирослави Книш, Ольги Мамчур та Ірини Ванди «Регіональна економічна і соціальна географія світу» посів 2 місце у конкурсі «Найкращий навчальний посібник Університету природничого напряму 2021-2022 навчального року»

27.10.2022 | 14:34

Навчальний посібник Мирослави Книш, Ольги Мамчур та Ірини Ванди «Регіональна економічна і соціальна географія світу» посів друге місце у конкурсі «Найкращий навчальний посібник Університету природничого напряму».
Вітаємо авторів і бажаємо подальших творчих успіхів та нових видань!

фото Вийшов друком навчальний посібник "Регіональна економічна і соціальна географія світу (Латинська Америка та Карибські країни, Африка, Азія, Океанія)" (видання друге) авторства викладачів кафедри економічної і соціальної географії

М. М. Книш, О. І. Мамчур, І. В. Ванда. Регіональна економічна і соціальна географія світу (Латинська Америка та Карибські країни, Африка, Азія, Океанія) / М. М. Книш, О. І. Мамчур, І. В. Ванда. – 2-е вид., випр. і доп. – Львів, 2022. -372 с. (Частина 1-2)

Навчальний посібник призначений для методичної допомоги студентам у процесі виконання практичних, самостійних, навчально-дослідницьких робіт, підготовки до семінарських занять та іспиту з курсу “Регіональна економічна і соціальна географія світу”.
Для студентів географічних факультетів, а також усіх, хто вивчає проблеми економічної
і соціальної географії світу.