Міжнародна науково-технічна конференція молодих професіоналів «GeoTerrace-2020»

09.06.2020 | 12:07

7 по 9 грудня 2020 року в Інституті геодезії Національного університету «Львівська політехніка» (Львів, Україна) відбудеться міжнародна науково-технічна конференція молодих професіоналів «GeoTerrace-2020». Для участі в конференції запрошуються молоді науковці, інженери, спеціалісти, експерти, бізнесмени та фахівці геодезичної галузі, яким на момент проведення конференції (7 грудня 2020) не виповнилось 35 років (хоча б один із авторів матеріалів повинен задовольняти цей віковий критерій).

Метою конференції є обмін науковими ідеями та досвідом в галузях геодезії, геології, геодинаміки, моніторингу, фотограмметрії, картографії, ГІС, землеустрою, кадастру територій та оцінки нерухомості.

Кінцевий термін подачі підготовлених матеріалів конференції – 01 жовтня 2020.

Рецензовані та прийняті матеріали конференції будуть опубліковані в електронному вигляді y Earthdoc Online Database ( https://www.earthdoc.org/ ), що індексується у Scopus, а також будуть доступні на веб-сайті конференції.

Детальну інформацію про Міжнародну науково-технічну конференцію молодих професіоналів «GeoTerrace-2020», можна знайти на сайті https://openreviewhub.org/geoterrace